200 gram
hindbær, 50 gram sukker, 1 stor spsk. Stevia sødeniddel, 5 stor tsk. Dijon Sennep, et knivspids salt to lange stilke citronverbena eller efter smag og en stærk chili eller efter smag.
D. e. t. r. f. å. s. h. i. n. d. b. æ. ,. k. l. a. u. -. E. N. w. O. p. c. H. m. o. g. j. ”. ø. M. v. F. I. y. P. 2. 0. 5. 1. S. (. ). V. /. 4. B. G. A. a l
-nu med æbler. Sådan ser de ud på panden. Jeg er ikke den store dessert eller kage spiser -indrømmet. Men hvis det skal være, skal det være en dessert eller kage, hvor frugten er i centrum og man bringer alt det lækre frem i det vedhjælp af lidt sukker, smør eller måske fløde
2. dag i min toscanske madforsøgsugeNår man siger det toscansk køkken, tænker man nok på pasta i lange bløde bander, men der er altså også en del kartofler, de gemmer sig bare lidt bedre
Dyrt. Egentlig ikke, let at tilberede. Jo, velsmagende. Ja helt sikkert. I denne uge kan man få hakket( og hel vildsvinekølle) på frost på tilbud i rema
Det elsker alleDette er en fantastisk måde, at nyde jordskokker på. For når jordskokkerne først er blevet er skåret i skiver, væltet rundt i lidt olie, salt og eventuelt chiliflager, kan selv en rod-hader elske disse sprøde og salte ”chips”
Jeg er Eva-Andreas gode veninde og - ikke mindst - fast tilbeder af hendes altid lækre mad. Hej. Jeg hedder Tine, og har fået æren af at være gæsteblogger på siden i denne uge
4. dagen på min toscanske madforsøgsuge. Dette er en lækker cremet mousse/pate. Den kaldes fattigmands foie gras, fordi det ligner og smagsmæssigt minder om foie gras
- græske klassikereJeg elsker græsk mad og jeg elsker Grækenland. Jeg har altid elsket de græske ovnstegte kartofler, for de har bare de bedste krydringer
Der blev også lige serveret nogle rødbededellerJeg fandt nogle ret fantastiske mini tomater inde ved torvehallerne tidligere på ugen og der hjemme i køleskabet havde jeg en cremet feta stående, som er på tilbud i rema i denne uge, så det blev selvfølgelig til en skøn tomatsalat
-græskarbrødDet er jo snart halloween eller allehelgensaften som det kaldes på dansk. Det er en højtid jeg holder af, for man kan holde halloween på to ret forskellige måder
-I love relishJeg har prøvet at lave en del chutneyer og relisher i min ”sylte karriere”. Men jeg har aldrig rigtig kunne finde den rigtige opskrift, der var altid for meget eddike i eller for meget ingefær
-Rester er dejligt. Jeg lovede i går, at jeg ville sætte fokus på madspild her i december. Da der årlig i Danmark bliver smidt 63 kilo mad ud per dansker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.