Jeg havde egentlig droppet tanken om at lave fastelavnsboller. Fordi jeg ikke er tilhænger af at lave om på ting, med mindre man kan gøre det virkelig godt
D. e. t. r. l. a. m. s. æ. o. n. i. N. g. ,. v. b. y. h. j. d. k. p. S. å. f. ø. u. –. «. ». V. c. (. 4. ). 8. 2. -. 3. ½. L. 5. 6. 1. H. F. 0. K. B. R. 7. n l
Lammekoteletter med krydret crust6 små lamme koteletter1 dl mel krydret med friskkværnet peber3 spsk grov sennep1 spsk honning80 gr rasp lavet af daggammelt brød2 kviste rosmarin1 kvist timian1 spsk friske salvieblade1 citron3-4 spsk olie til stegningVend lammekoteletterne i det krydrede mel
Lammekoteletter på grillen, det er altså superlækkert. Man kan med fordel marinere lammekoteletterne dagen i forvejen, men et par timer før de skal på grillen er også fint
W. A. U. h. e. r. t. a. l. v. i. o. m. n. s. g. k. p. O. f. d. j. æ. F. b. -. J. u. ø. ,. å. P. E. ). L. D. (. 4. 2. 1. c. 3. y. 7. 5. 0. 8. S. B. V. K. é
Disse laksedeller skal min kæreste have en stor del af æren for. Det var nemlig hans ide og han har været super i processen med at videreudvikle og gøre opskriften til en af de opskrifter, vi kommer til at bruge igen og igen
Ja, man kan ihvertfald godt se, at det IKKE er mig, der har lavet den her labre sag. Den er alt for flot og perfekt Og smagen ja, den er mindst ligeså god som udseendet
Disse dunser er ligeså nemme at stege som mine populære labre linse-lunser, men de er hurtigere at lave, glutenfrie, og så kan de varieres alt efter, hvad man lige har i køleskabet af grøntsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.