Chili con carne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt. Chili con carne er en ret der kan blive meget stærk – du bestemmer jo selv – men som samtidig er fyldt med rigtig meget smag – velsmag
Sidste jul fik jeg et gavekort af min mand til et bagekursus fra Meyers køkken. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
- med knasende ydre og blødt indre Så der er lidt cookie over den, men alligevel ikke helt. Ja faktisk er de lidt ligesom de granatæble cookies, som jeg kreerede for noget tid siden
Kikærter og karry er et rigtig godt mix, hvad enten du er til gul, rød elle grøn karry. Måske fordi den lille kikært bare er så delikat, mild og nøddeagtig i smagen at den passer til næsten alt og så er den sund…
Dersom det finnes et himmelrike, er jeg overbevist om at det er fylt med avokadohummus. Denne deilige grønne hummusen kan nemlig vanskelig beskrives som noe annet enn himmelsk og guddommelig
Skønne Ellen er lige til at spise. Har man en hængekøje, er det absolut stedet at slænge sig, når der skal spises is og jordbær, læses avis, tages en lur eller drikkes mere iste
Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en stor suppe elsker. I går laget jeg denne brokkolisuppen, og den var så god at jeg bare må dele oppskriften med dere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.