Etiketter. Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
onsdag den 29. oktober 2014. Chokolader m. Hindbærkaramel. For noget tid siden løb min søde tand af med mig og det endte i nogle (vildt lækre) små chokolader med karamel og frysetørrede hindbær
Klik på nedenstående billede og kom direkte tiletiketterne med alle mine sunde is. I går da jeg kom hjem fra job havde jeg en voldsom trang til at komme ud i sommervejret
Etiketter laver jeg i Powerpoint, klipper ud og sætter på med limstift. De bær, der er til overs fra sidste år – dem, jeg har gået og sådan lidt dumnærigt sparet på – sådan lidt ’til hvis’, skal nu bruges
Etiketter. Det bedste er klart hvis vi kan starte med at tømme en drypbakke under spare ribs eller pulled pork og koge indholdet ned til en deciliters penge og skumme de værste urenheder fra
Etiketter. Dels smager det ufatteligt meget bedre end noget der kan holde sig i måneder ved stuetemperatur, dels giver det mulighed for at styre smagen så den passer til lejligheden
Du har helt sikkert stødt på produkter med etiketter, hvor der står sukkerfri, free eller light på. Dette indlæg vil derfor omhandle en anmeldelse af produktet samt min holdning til sødemidler
Etiketter. Det gør du ved at komme kødet i en frysepose (der findes poser som er beregnet til marinering) sammen med rødvin, timian frisk presset hvidløg samt salt og peber
Etiketter. Så var der sku hakket kylling på tilbud. Men hvad fanden skal man stille op med Kyllingefars. Hva med at kalde den forlorent brød, det kan jeg gå med til
Etiketter. Det her er en af de billigste retter du kan tilberede. Så godt nyt for alle studerende som sikkert trænger til lidt afveksling efter den daglige spaghetti med ketchup
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.