Så gik der alligevel tre uger siden det sidste blogindlæg - som jeg allerede har skrevet her på bloggen, så har jeg været ved at skrive speciale, og det har selvfølgelig taget en del tid
Morgenboller fyldt med smag og sunde kostfibre. Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Der er ikke noget bedre end lune eftermiddagsboller - og de her er ingen undtagelse. Jeg var tidligt oppe i morges, og fik slået dejen sammen til de her skønne boller
Skal de bruges til et morgenbord eller eftermiddagsboller, så serveres de dejlig lune og sprøde. Disse boller, der senest blev brugt til en omgang luksus sandwich, er blevet meget efterspurgt, og jeg vil med glæde dele opskriften med jer
til skønne eftermiddagsboller uden nogen anden smag end den af frisk brød. 13. december. Det er lucia dag i dag og så skal vi spise præstens hår, lusekatte og andre finurlige boller med safran og rosiner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.