Olien er til for at legere tomatsovsen, så den ikke så let trænger ned i pizzabunden under bagningen (hvis man bruger tørrede krydderier, så kom dem i, efter man har blendet alt det andet, ellers bliver tomatsovsen nemt kedelig og grå)
Her er mit bud på verdens nemmeste (og meget billige) tomatsovs. Kan også bruges som pizzasovs. Tomatsovsen passer perfekt til de fleste pastaretter, men er også godt til andet
Durum mel giver et godt brød med en fin krumme og god konsistens. Jeg har lavet et normalt brød på durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude i grillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
Men ikke i går, jeg skulle prøve silketofo og grønne linser, og glemte simpelhen at købe kød. Dog skal jeg indrømme, at jeg efter middagen stegte en portion karmuslinger
Dette er en ret, hvor man kan komme alverdens grøntsagsrester i, det behøver ikke nødvendigvis at være lige præcis dem, som jeg brugte og i lige præcis de mængder – Brug hvad du har
Pasta funghi e pomodoro, eller pasta med svampe ogtomatsovs på dansk. Jeg kan ikke huske hvor opskriften kommer fra, men jeg har tilføjet bacon til den oprindelige version, så hvis der skulle gemme sig en vegetar derude, så er retten også værd at lave uden bacon
En af de retter som vi skulle være med til, at lave var blandt andet en cannelloni med et fyld af svampe, hjemmelavet ricotta og toppet af med tomatsovs
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. a. C. h. p. f. u. b. y. 9. 0. å. ø. ). D. (. J. K. c. M. R. N. A. 2. 5. B. 6. -. 7. 1. ½. 4. 8. L. T. U. Æ. P. w. H. V. I. F. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.