Rør fromagefraismed kornene af en vaniljestang og honning. Drys dem med rørsukker. Har man ikke fromagefrais kan man bruge cremefraiche eller yoghurt naturel
Lige inden jeg tog på ferie, havde jeg fornøjelsen af at arbejde sammen med Umahro, og i den forbindelse fik jeg opskriften på super lækker morgenmads knas, som jeg selv har piftet op med lidt lakrids
Fromage kan være skide irriterende med husblas og alt det der, medfromagepulver vejer du bare af, blander med vand og blander igen med nypisket flødeskum - det bliver ikke nemmere
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Lagkagebunden vædes en smule med ahornsirup ogfromagen fordelen henover. Da hun sendte trusler ud med at lukke bloggen ned, måtte jeg bruge en HELT aften, sirligt på at gennemgå alle opslag og gemt alle de opskrifter jeg kom i nærheden
Tilsæt honning og lad det smelte med i blandingen. Blomkåls-tzatziki med purløg. Det kræver kun lidt sukker, honning og græskarkerner, så har du den lækreste slik i huset
Den her salat har jeg tit lavet og den er et hit både hos børn og voksne - man kan jo altid variere med forskellige meloner alt efter hvad sæsonen byder på
Så jeg laver mit eget, jeg har prøvet at lave en variant som er lower carb ( ikke low carb, da der er lidt dryn i, men lower)Den er dejlig knasendeog ikke for sød
De fleste cookies er med farin og jeg er ikke fan – jeg synes farinen bliver for dominerende i smagen og giver en smag der ikke helt passer mit temperament
Søndag morgen startede med en ny friskpresset appelsinjuice på kiwi, friske jordbær og grønne druer. Alle tre frugter har godt med c-vitaminer, som er infektionsbekæmpende ogdermed kan være med til at forbygge eller forkorte en periode med f
J. e. g. h. a. r. n. s. o. l. i. d. b. å. v. m. t. u. ,. k. j. ø. F. f. (. æ. ). y. D. c. ". W. I. 1. 2. 5. é. p. V. P. S. M. -. G. 0. 3. N. x. K. H. B. R
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.