Til ahornfromagen varmes ahornsirupen, sukker og vandet op til sukkeret er smeltet. Lagkagebunden vædes en smule med ahornsirup og fromagen fordelen henover
50 g fromage frais el. Fedtfattig tærtedej (form ca. 28 diameter). Ingredienser. 100 g. grahamsmel (havregryn, speltmel, durummel eller hvad man har på hylden)
Hønsesalat med fromage frais. Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
Tebirkes50 gr gær2 dl mælk100 gr smør1 tsk salt1 spsk sukker2 æg1 dl kvark (fromage blanc)450-500 gr melRemonce100 gr marcipan100 gr smør4 spsk rørsukkerPensles med æg og drysses med birkesLun mælken og rør gæren ud
Panna Cotta er små fromager eller fløderande – men uden at være en rand. Panna cotta er italiensk og betyder ’fløde kogt’ altså ’kogt fløde’, og allerede her begynder det jo at lyde lovende
3 spsk fromage frais. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 3 spsk fromage frais
fromage/creme frais). Smag godt til så du får den rigtige smag frem i din dressing, denne laves med Thousand Island, fromage frais og citronsaft (måske noget sur/sød chilisauce for at få lidt synergi til den asiatiske ret)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.