februar 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Gammeldags grydesteg med øl og svesker. Udgivet den 10. Simremad med oksekød, grøntsager, svesker, enebær og øl
Kalvebov i gryde med whisky og grøn pebersovs. Udgivet den 2. maj 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Grydestegt kalvebov er en klassisk ret, men let omskrevet med en krydret sovs med grønne peberkorn og whisky får retten et ekstra pift
Lørdag var det min tur til at ringe. Ringe med kirkeklokken, altså. Lidt i fire tog jeg af sted for at ringe solen ned – heldigvis var den for klog til at gøre, som den fik besked på
Farsfad med rosenkål, bacon og hasselnødder. Udgivet den 19. november 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Når det er så mørkt, at hornuglen tuder klokken fem om eftermiddagen, så er det altså mørkt
Og her betyder Dalsgaard Style simpelthen. MED spark i. Det gælder nærmest om at fylde smørret med så mange urter og så meget hvidløg og rødløg, at det kun lige med nød og næppe hænger sammen
september 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Bøf Bourgignon. Udgivet den 30. Endelig. Ikke som i Hamburg, hvor de ikke spiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller i Wien, hvor de ikke spiser wienerbrød – eller i Paris, hvor de ikke spiser pariserbøf
Når det gælder burgerboller, bryder jeg mig ikke om den slags, der er grove i munden. Næh, det skal være de blide, hvide, bløde boller med sesamdrys på toppen
marts 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Restemad med steg. Kroketter med italienske aner. Udgivet den 12. Det sidste stykke af en steg kan godt være lidt tør og kedelig på tredjedagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.