H. a. r. h. e. t. i. l. f. o. m. d. g. b. u. n. p. k. s. j. v. R. æ. å. A. '. ". D. S. F. ø. B. M. X. I. C. 1. 0. 5. 3. /. 2. (. ). ,. c. P. y. O. L. T. Æ. 4. -. G
Jeg er for alvor kommet i gang med julehyggen. Jeg har de sidste par år ønsket, at jeg var gået i gang noget tidligere med alt det julehyggelige, fordi jeg simpelthen synes at december måned er ovre lynhurtigt
Dejen skal æltes i 8-10 min. Pensl bollerne med rigeligt sammenpisket æg og bag dem ved 200 grader alm ovn i ca 15 min indtil de er mørke gyldne på toppen. Burgerboller (10 stk)
Kom derefter blomkål og gulerødder en tur i minihakkeren, og brug et rent tørt viskestykke til at vride så meget som muligt af den overskydende væske ud
Perfekt til både sliders eller almindeligeburgerboller. Til min fødselsdag i december, havde vi inviteret Line og familien til hjemmelavet sliders og skildpaddeis – en fødselsdagsmiddag lige efter min smag
Pisk vand, gær og honning sammen i en skål og lad det stå et par minutter, mens du vejer alle de tørre ingredienser af og blander dem godt i en skål for sig
Pisk vand, gær og honning sammen i en skål og lad det stå et par minutter, mens du vejer alle de tørre ingredienser af og blander dem godt i en skål for sig
eller tilsvarende (Jo tykkere færdigt konfektstykke du ønsker, jo mindre form skal du bruge). 1100 g ODENSE Mørk Chokolade 55% ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g Gå til produkt » DKK 32,95Hak mandlerne og rist dem på en bageplade i ovnen ved 150° C i 15 minutter til de er let gyldne. 30 minutter)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.