D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. æ. m. d. y. l. g. b. u. …. j. a. ø. v. ,. h. C. E. O. H. –. V. P. (. 4. 2. ). 5. 0. -. M. &. c. B. A. 1. F. T. I. Æ. K. 3. S
Dejen med kerner og loppefrøskaller fungerer virkelig godt og kan også bruges til pizzabund. Porretærte er en klassiker fra min barndom, som jeg egentlig havde glemt, men som fortjener at blive støvet af
En dejlig hjemmelavet grov tærtebund med fyld af porre og kalkunbacon. Jeg spiser ikke svinekød, men da jeg udemærket godt kan huske hvordan bacon smager, så erstatter jeg altid svinebacon med kalkunbacon
Så i dag står menuen på grovtærte med porre, soltørrede tomat og skinke. Krydder med salt og peber. Da der har været MEGET at se til i dag - skulle menuen gå hurtigt og være nem
P. å. m. a. d. p. l. n. e. i. u. g. s. t. o. k. ø. æ. r. J. v. ,. j. f. 2. h. c. O. D. b. /. w. 0. 1. 3. 9. 5. -. 8. T. y. (. ). ½. L. C. H. F. S. R. E. B. N. V. Æ. 4. I. G. i l
Jeg lavede med kylling, men kødmæssigt er det jo helt op til dig hvad du lyster mest efter. Start med at ligge rugbrødsskiverne i bunden af fadet og sæt det ind i 10 min i ovnen ved 200 grader (varmluft). på 200 grader (varmluft) i den forvarmede ovn
Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.