Rør citronsaft, olie og peber sammen i en stor skål. Skær stilken og kernehuset væk med en lille kniv. Skær pærerne i meget tynde skiver og vend dem i olie-citrondressingen lige så snart de er skåret ud
Kom dalmix (abrikoser, havsalt, karry, korianderfrø, sort peber, laurbær, nelliker og kardemomme) på og lad det stege i ½ minuts tid, til det begynder at dufte
Små brød vædet med oliven og ristet let i ovnen med tomat, prosciutto Crudo, Bresaola, den sidste rest i Elmentaler, samt lidt snack pølse og artiskokker
Ikke en af de der gange, hvor jeg igen kom hjem med en ny neglelak og en fin sommerbluse - næh nej, jeg har skam købt mig noget så frækt som et vægtløfterbælte
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Skær skinken i mindre stykker - eller klip, som jeg plejer at gøre og rist dem på bagepapir i ca
Salt og peberRiv salatbladene i mundrette stykker, vend dem med pærerne, der er skåret i både. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber
Opskriften er inspireret af dal, men i stedet for røde linser, har jeg brugt quinoa. I går delte jeg denne gryderet på min Instagram story, og flere skrev og spurgte efter en opskrift
Der er de veldig nøye med å bevare råvarenes naturlige smak, også under tilberedningen av matvarene. Råvarene skal være i sesong, bevares og tilberedes uten mye dill dall, klar buljong/kraft uten
Til en lidt stærk dal er det super forfriskende med en velafbalanceret og let krydret raita. Raita er også lækker på en tyk skive godt brød eller i en chapati (indisk pandekageformet brød)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.