Grill asparges på en grillpande til de er al dente. Dette er en helt fantastisk opskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehør til sommerens grillmad
Denne version er den lidt mere “vinter-agtige-version”, dader bruges hvideasparges fra glas. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
Jeg elsker, når køleskabet er fyldt, hvilket vores er "op til randen" i de her dage, daderblev handlet en masse ind og planlagt måltider i lørdags, så det er en fryd af åbne det lille spisekammer
Derforblevdet altså tid til en gang hvideasparges med pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Det er lige nu, det er sæson for hvidedanskeasparges. Hollandaisesauce. Asparges er en af verdens ældste køkkenplanter, men faktisk er hvideasparges i sæson relativt nyt her i landet
Nåh, men med en dreng helt i selvsving efter forbold-forårs-trænings-sæsonen netop skudt i gang samme formiddag, legekammerater og gæster til spisning, så er stress-niveauet lige en tand højere end hvad godt er, når man så skal knipse billeder af maden samtidig
Hvideasparges renses, skrælles og denallernederstedel skæres væk. Deordnedeasparges pensles med en blanding af olie, citronsaft og salt og peber, og grilles til de ser ud som på billedet
V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
Tilsæt hvidvin og lad alkoholen fordampe og vinen reducere til cirka halvdelen. Sådan gør du. Min påske blev tilbragt i Berlin, hvor de første hvide "spargel" bliver serveret som en delikatesse på mange af de tyske restauranter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.