Lad nu croissanterne hæve ved stuetemperatur i 2 timer. Derefter pensles de med en blanding af lige dele æg og mælk + en lille smule saltTænd ovnen på 240 grader og skru ned til 190 grader i det du sætter croissanterne i ovnen
Foto. Sif Meincke, Bagelyst, Politikens Forlag. Marie Vagn-Hansen laver her en helt særlig beskrivelse af kærlighed til kanelsnegle og samvær i køkkenet
EN SUND OG GRØN SMOOTHIE MED BROCCOLI, SQUASH, KIWI OG AVOCADO. Længe har jeg gerne ville prøve at lave en grøn smoothie med en masse sunde grøntsager og knap så meget frugt
Dette indlæg har lagt i mine kladder i en del måneder, og da jeg ved, at der måske er mange der skal til New York her i sommerferien, har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det færdigt
Jeg starter lige med at indrømme, at croissanterne er købte, selvom man faktisk sagtnes selv kan bage dem, hvis man har tid og tør at vove sig ud i lidt af et bageprojekt – Hjemmelavet croissanter er nemlig lidt af en udfordring, så i dag tog jeg det sikre valg og købte dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.