En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsneglemed masser af smag og gerne lidt snasket. Smelt smør sammen med mælken i en gryde og lad det køle ned til ca
Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden. Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder
Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt. Derfor var der i dag kun min mixkasse, og ingen confiterede åndelår, så vi må nøjes med frugt og grøntsager
De bedste kanelsnegle. Rør æble og marcipan med blødt smør, brun farin og kanel. De har en dejlig smag og på ingen måde tørre, som kanelsnegle kan blive
Her er squash fyldtmed kødsauce og drysset med revet ost. Tilbehøret ligner pommes frites og kan serveres med ketchup og remoulade, hvis det skal være lidt fastfood agtigt
Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres med ost
De kan i stedet for vaskes med et fugtigt stykke køkkenrulle. Der er utrolig meget umami smag i disse fyldte svampe, hvilket kun tilfredsstiller smagsløgene
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Der står i opskriften, at de skal bages i små forme - det undlod jeg, da det ikke plejer at være et problem, når jeg ellers bager kanelsnegle, men denne gang med det resultat, at rigtig meget af smørret var løbet ud af sneglene
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Det er vigtigt at dåsen er dækket til med vand, hele tiden. Til dine fyldte chokolader skal du bruge. Lad karamelen afkøle på en tallerken, tildækket med bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.