Kikærtesalaten er fyldt med kikærter (selvfølgelig), ovnbagte aubergineskiver, masser af frisk persille, citron ogristede pekannødder, der alt sammen er vendt i en cremettahin-yoghurtdressing
Alle opskrifterne vil snart blive delt i en samlet “guide til grøn julemad”, følg med på min Facebookside og Instagram, hvor jeg vil linke til guiden inden længe
Men jeg har dog alligevel givet den mit eget twist og vendt det hele i en cremet tahin-appelsindressing, og det gør den kun endnu mere lækker, cremetog nøddeagtig
Herefter skyldes saltet af med koldt vand, og skiverne duppes tørre med køkkenrulle. Drys herefter groft salt på skiverne og lad dem trækken en lille halv time
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
For fedtfattig version, brug da mayonaise light samt græsk yoghurtmed lav fedtprocent. Missionen var nemlig at bikse en dejlig, let frokostsalat sammen med kylling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.