Laurbærbladet fiskes op og med en stavblender blendes suppen dejlig cremet. Græskar er en forunderlig sag og jeg hyggede mig en hel eftermiddag med Græs-Karsten her, som også forsynede mig med et væld af græskarkerner, foruden den varme græskarsuppe
Hak løg, hvidløg og ingefær i brunoise. (små tern)Skær græskarret i tern på ca. 1x1 cm. Steg løg, hvidløg, garam masala og ingefær til løgene bliver gennemsigtige
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater (4 personer). Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Skær græskarkødet i tern ca. 2 x 2 cm. Pil og hak løgene. Skær top og bund af citrongræs, fjern de yderste blade, bank stænglerne og hak stænglerne fint
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.