) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller enandendessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med enhalvflydendelækkersmagendevaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning afcremebrulee pga
Cremen må gerne blævre lidt når du tager dem ud - de skal nok sætte sig i køleskabet. Og så har jeg opdaget at folk bliver imponeret hver gang (jeg ved ikke hvorfor - det er altså VIRKELIG nemt) og den smager gudeskønt
The crème brûlè is finished when it has a light mushy consistence. When you have about five sticks on a kilo of sugar, blend in a food processor to the world’s best vanilla sugar
Kort før serveringen skal du drysse et lag rørsukker på toppenaf hver af de små, helt kolde cremer og lade det karamellisere under en forvarmet ovngrill eller ved hjælp afenlillebunsenbrænder
-. -. -. -. -. -. L. i. t. v. r. g. ,. s. m. a. k. e. p. å. d. n. f. ø. j. o. b. l. c. ". ). . C. è. û. é. F. y. D. h. I. T. 6. 5. 1. u. 3. H. S. V. P. 8. 0. 4. E. 2. 7. '. B. O. R. M. N. t L
Hak skeenigennemden lækre karamel og nyd dencremede vidunderlige dessert det nu engang er. Crème brûlée - trods at dette er en klassisk, vel sagtens ikonisk dessert, har jeg ikke haftden store erfaring med denlille ret før
-. -. -. E. n. y. ,. m. e. s. k. ø. v. a. r. i. t. o. f. d. l. c. è. b. û. é. p. M. g. A. J. h. u. (. j. ). H. ". å. D. æ. 2. 5. 6. 1. ½. 7. 0. 3. R. S. F. V. K. 4. P. L. 9. T. 8
Kort før serveringen skal du drysse et lag rørsukker på toppenaf hver af de små, helt kolde cremer og lade det karamellisere under en forvarmet ovngrill eller ved hjælp afenlillebunsenbrænder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.