Derfor blev ugens "sovseetape" afsluttet med en stor portion Coqauvin blanc, så mandag skal vi nyde de sidste rester, og istedet laver vi sliders til aftensmad i dag søndag
Lige inden kyllingestykkerne skal af panden, hældes coqnac ved, og du skal nu i gang med lighteren. Lad til sidst panden koge op med fonden så de gode smage i bunden af panden kommer med over i römertopfen
Bland gulerødder og mel sammen og kom det op i gryden og rør det sammen med det andet. Tilsæt bacon, løg, selleri, hvidløg oglaurbærbaldeog lad det stege i ca
Servér kyllingen medfriskkogte ris ogsaucen. I mens kyllingen er i ovnen plasker du rødvin i en gryde sammen med den sidste del af det, som også er under skindet, en gulerod i grove stykker og timian
Bland kylling med asparges og mayonnaise og smag til med salt og peber. Skræl de hvide asparges fra hovedet og nedefter, og knæk dem af ved bunden der, hvor de knækker af sig selv uden at trævle
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Kom kartoflerne i en gryde, og dæk med vand. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
Jeg besluttede mig med det samme for, at den skulle jeg selvfølgelig hjem og efterligne. For små to uger siden delte jeg en opskrift på hjemmelavet lemon curd og fortalte, at den faktisk var blevet brugt til noget bestemt, og at jeg snart ville afsløre det
Det smager skønt med marv og salt smurt på et stykke ristet brød. Mos dem med en kartoffelmoser. Som med de fleste gryderetter smager den endnu bedre dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.