Vi har istedet nydt de lækre økologiske confiteredeandelår som sælges gennem Årstiderne. Det var en lækker grønkålssalat akkompaneret af et sprødstegt confiteret andelår
Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Dup andelårene tørre og krydr dem med salt og peber. Andelårene skal gerne lige være dækket af væden. Tag andelårene op, og stil dem til side, men saucen sies
Andelår. Andelår. 4 andelår. 4) Tilsæt andesky fra andelårerne i ovnen. 2) Gnid andelårerne godt i olivenolie, salt og peber. 3) Steg andelårerne i ovnen i ca. Servèr andelårerne sammen med kartoffelmedaljer, sauce og varme honningglaserede brombær 4 personer. 4 andelår
Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm ris salat. Snu andelåret. Andelår (2 porsjoner). 2 stk andelår. Ha litt salt og pepper på andelåret, stek det med skinnsiden ned på middelshøyvarme i 5-7 minutter til skinnet blir crispy. 1/2-1 kopp saus fra andelårene. Relatert Andelår (2 porsjoner). 2 stk andelår. 1/2-1 kopp saus fra andelårene
Steg andelårene på skindsiden på en tør pande til de tager farve. Fordel dem rundt om andelårene. Andelår og Kartofler i Ovn til 2 personer. 2 andelår. 2 andelår
J. e. g. h. a. v. d. n. o. l. å. r. t. i. s. f. j. u. ,. k. ø. p. m. E. -. æ. b. y. w. D. (. 4. ). á. c. 3. 5. 0. 6. 2. 9. 8. 1. R. S. P. L. V. T. 7. M. é. H. F. ´. A. d g
Fordel andelårene rundt i gryden med skindet ned, dæk nu med andefedt og tænd gryden. 4 store Andelår - Gerne Dansk landand da den er meget fed. /Jesper 4 store Andelår
Andelår med svesker og. Læg andelårerne med skindsiden nedad. 4 andelår. 4 andelår. Nu er der 12 dage til den store andesteg, så vi kan med rette varme op nu med et lækkert lår
Andelårene skal være stuetempereret før de braiseres. I en tykbundet gryde smelter du smør, når det bruser, bruner du dine andelår gyldne på begge sider
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.