Chokolade”kopper” med mandelsmør og dadel/kakao-karamel
mia-mad.dk
mia-mad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3-4 store muffinsforme i silikone
  • 6 små tørrede dadler (for eksempel dem fra URTEKRAM)
  • 1/2 dl koldt vand
  • 2 tsk ren kakaopulver
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • 100 gr mandler
  • 1/4 tsk groft havsalt
  • 1/4 spsk agavesirup
  • 80 gr mørk chokolade (jeg brugte en på 62% men 70% kan også anbefales)
  • 1/8 tsk flagesalt (knust så fint som muligt)
  • 6-8 ristede mandler (tag dem fra før du blender de
  • 100 gr ristede mandler til mandelsmør)
  • 1/2 dl af mandelsmøren (og gem resten til at smøre på brød, spise sammen med grød, røre i en gryderet eller til at bruge til at lave endnu en portion af kopperne her ). Bland den med

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.