Jomfruhummer - Aioli - Kølig vin. Det er maj og forårsudgaven af Madsvinene står for døren. fra haven - og - hvis der er lagt en vin på køl, så er det bare toppen
Arranger asparges på et fad og top med tomatblandingen og drys med gedeost. 1 bundt grønne asparges. 8-10 cocktailtomater, halveret. Kog asparges i 2 min. 1 bundt grønne asparges. 8-10 cocktailtomater, halveret
Hvide asparges med rejer og rygeostcreme. Hvide asparges med rejer og rygeostcreme. 20 minutter for asparges-delen samt 55 minutter for brødet inkl. 2 bdt hvide asparges. Skallen fra 1/2 øko-citron. Skræl forsigtigt de hvide asparges og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. 2 bdt hvide asparges
Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine. Bræk enderne af aspargeserne og sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Denne version er den lidt mere “vinter-agtige-version”, da der bruges hvide asparges fra glas. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvide asparges
1 bundt friske grønne asparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.