Jeg har flere gange lavet det med færre ingredienser, fx bare tomaterne, gulerødder, broccoli ogchorizoog så har jeg skiftet kartoflerne ud med pasta, og det er sørme heller ikke så dårligt
Den smager virkelig fantastisk, men nu elsker jeg ogsåchorizo i alle kombinationer. Til jer der ikke kender til chorizo, så er det en spansk paprika pølse, som smager lige mere spicy en alm
Skær en hel chorizopølse i grove tern og fordel dem hen over kartoflernemed rund hånd. Hæld vandet fra kartoflerneog smid dem i et ildfast fad som er dækket med en god sjat olie
Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for dit immunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårheling og modvirker astma
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Man kan fylde dem med alverdens ting og sager, her er de fyldt med broccoli og ost og det er altså ikke dårligt
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Smelt smørret, og bland det med sukkeret, og vend kartoflerne heri. Hvis du skal lave rigtig mange brunede kartofler, så kan du faktisk med fordel tilberede dem i ovnen i en bradepande, ovnfast fad eller lignende der har en størrelse der kan indeholde væsentligt flere kartofler end en stegepande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.