tilberedning: 20-25min
Portion: 4
Bland lave og krydderierne sammen
Varm jordbær og hindbær i en stegepande. Lad det simre i 1-2 minutter. Tilsæt vaniljepulver og lad det hele køle ned.
Server:
Server i glas evt i lag, og med de kogte æg ved siden af for ekstra protein
Kom kød, æg, og mælk i en skål. Snit kålen groft ogkog i ti min under låg med vand og salt. Ikke desdo mindre smager det jo faktisk rigtig godt, og så er det nemt og meget budgetvenligt
Slå et æg ud i hver skål, og drys med salt og peber. Servér dine brunch ægmed ristet rugbrød. 12 æg. 1Til 2 stk 2 skiver tomater 3 skiver bacon 2 æg salt peber rugbrødLæg en skive tomat i hver skål – skålen skal kunne tåle at komme i ovnen. Bag dine brunch-æg i ovnen ved 200 grader i ca. 13-15 minutter, til æggene ikke er flydende mere
D. e. j. l. i. g. r. ø. n. s. a. t. m. d. p. æ. …. k. o. å. b. c. M. h. v. ,. u. S. J. f. O. ”. L. G. C. Æ. –. (. 1. ). 2. -. 3. 4. ½. é. y. 8. 0. T. K. R
smør til at smøre fadet med. Slå æggene ud i fadet og sæt den i ovnen igen til æggene har fået nok. Når det skal være hurtig, nemt og lækker på en gang
Det er vel også bare en af den slags klassikere, som alle børn er vilde med. Min far hader alt med pasta (han er mere til kartofler), så dengang jeg var barn var det bestemt ikke for hans skyld, når mor Pia lavede lasagne
Jeg ved ikke, om det kun er på grund af, at den serveres skidenlørdag, at den hedder, som den gør, eller om det også har lidt med udseendet at gøre, for hvis du blot serverer æggenemed sennepssovsen – uden at skære æggene over og uden grønt – så ser den knap så indbydende ud
Estragon bruges ofte i opskrifter med fjerkræ, ægog i dressinger, marinader og kryddereddike. Det er super delikat at dyppe sin baguette eller tartine i den bløde æggeblomme
Der skal blot laves et hul i midten af den halve vandmelon skive, og hullet fyldes op medbær. Hvis man ikke er på kur, er det lækkert med et stykke hvid chokolade til og lidt drys med chokolade over frugten … men chokoladen er sådan set ikke nødvendigt, hvis man er på striks kur
Ved servering pynt med de honningristede havregryn, et bærog evt. jordbær eller hindbærDrys. En skotsk dessert også kaldet Cranachan eller "flødeskums havregrød"
I år har jeg prøvet kræfter med den traditionelle og klassiske danske påskeret ‘skidne æg’. Trods navnet, smager det utrolig lækkert og passer perfekt sammen med lidt sprødt bacon og et stykke smørristet rugbrød på påskebordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.