Chiakvark med bær og kogte æg
Sanne Berg Kristiansen
Sanne Berg Kristiansen

Chiakvark med bær og kogte æg

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg kvark (eller hytteost) 1% fedt
  • 1 tsk malet ingefær
  • 1 tsk malet kanel
  • 1 tsk malet kardemomme
  • 1 tsk stevia
  • 144 g jordbær
  • 123 g hindbær
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 8 kogte æg

Instruktioner

    tilberedning: 20-25min
    Portion: 4
    Bland lave og krydderierne sammen
    Varm jordbær og hindbær i en stegepande. Lad det simre i 1-2 minutter. Tilsæt vaniljepulver og lad det hele køle ned.
    Server:
    Server i glas evt i lag, og med de kogte æg ved siden af for ekstra protein

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.