E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
Jeg elsker pasta i alle afskygninger ogcannelloni er en dejlig måde at servere pasta på. Champignonskiverne tilsættes og når de er svundet ind til det halve tilsættes vinen, som så kogermed i et minuts tid
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Cannellonimedspinatogricotta lækker tomatsauce. Lav ruller med fyld af spinat/ricottaog læg dem på række i fadet med halvdelen af tomatsaucen – fortsæt til der ikke er mere spinatogricottafyld
I. a. f. t. e. n. h. r. v. i. p. ø. o. g. y. ,. s. m. j. l. æ. c. D. d. b. k. å. S. u. ). O. C. (. 2. -. 3. 1. 5. 0. F. 4. R. T. H. L. K. ½. 8. M. J. z. V. E. w
Bland ricottamed hakket basilikum, svampe, revet citronskal og halvdelen af parmesanen. Hæld massen i en sprøjtepose (eller plastikpose med hjørnet klippet af) og sprøjt massen ind i cannellonirørene
erstattes af spinat, hvis ikke lige frisk grønkål er tilgængeligt. Halvdelen af kålchipsene serveres ovenpå cannellonienog resten blandes i en enkel salat med vinaigrette (se opskrift)
Spinat galette med svampe, fet. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
medspinatogricotta. Græskarlasagne medspinatog. Lasagne med squash og quinoasovs ricotta. Her er lasagnen fyldt med en krydret og blød græskarsovs lavet på hokkaido sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.