S. å. e. r. d. m. t. i. l. b. h. ø. p. o. g. a. T. s. n. k. f. J. j. M. u. D. ,. v. y. -. æ. c. z. I. H. P. 5. ½. 1. (. ). G. Æ. &. *. K. V. W. 3. 0. x. C. F. "
Det er virkelig en lækker suppe og jordskokkerne giver den bare en fantastisk smag. Efter at restaurantbesøg i Aarhus, hvor jeg fik jordskokke/kartoffel suppe til forret, har jeg selv haft lyst til at lave det
Nemlig denne virkelig lækre og efterårsagtige skål bygottomed varmrøget laks. Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris
Bondemanden har gravet en masse jordskokker op, og han var så flink at sende en spand med mig hjem. Så efter de er vasket og skrubbet så kan jeg tage dem med i køkkenet
Y. A. s. e. l. i. g. h. v. a. d. ø. P. o. t. m. n. r. Ø. k. b. -. y. æ. f. J. u. 3. 0. ". D. å. ,. V. S. 2. O. p. H. (. ). B. I. j. L. C. F. N. 7. 5. c. ½. 1. q. 6. T. K. E. M. é
Jeg forbinder virkelig græskar med efterår og vinter. Jeg har her en opskrift på græskar risotto, men har erstattet risene med perlebyg, som skulle være en anelse sundere
H. e. r. d. n. a. g. ,. l. v. i. m. p. å. o. j. s. k. u. f. t. b. h. ø. K. M. Å. D. S. N. -. O. c. z. ½. 1. 5. 0. (. P. æ. ). y. F. Æ. R. I. G. J. x. V. L. T. e g
Smag til med salt og pebber. 500 g jordskokker4 tomater150 g bacon1 skalotteløg2 tsk tørret timianolie Skær bacon i tern og rist på en pande. Skær jordskokker i 1 cm tykke skiver og ristet på panden i olieTilsæt skiveskåret løg og timian. Tomaterne skæres i skiver og lægges på panden hvor de steger med de sidste 2 minutter
Blend til en fin suppe og smag til med salt og peber. Skræl jordskokkerne og skær dem i tern. Klip eller skær serannoskinken i brede strimler og læg skiverne på en plade med bagepapir
Jordskokkerne skrubbes med en grydesvamp og de værste "knuder" skæres af med en kniv. I så fald risikerer jeg helt sikkert at ende med at tage en bid af en en af ekspedienterne i Fakta
Put jordskokkerne i en frostpose med alt det andet og bland det godt. Virkelig nemt - bortset lige fra skrælningen af jordskokkerne, og så smager det jo bare dejligt
Guri og jeg lekte med tanken å dyrke våre egne jordskokker i parsellhagen, men vi ga opp den iden ganske raskt når vi innså at jordskokk var ganske nære å være ugrass
I denne omgang faldt valget på et sundere alternativ med perlebyg i stedet for de hvide riskorn. Bygotto laves stort set som risotto, og i denne version tilsættes creme fraiche til sidst, for at give det "hvide" finish
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.