“Is hele året” afVibeke Bengtson og Jonas Bohn. boganmedelserdesserteris og sorbetsponsoreret indlæg. Dertil kommer opskrifter på drinks og cocktails baseret på flere af de forskelligeis, samt forslag og opskrifter på en masse tilbehør, hvis du har lyst eller tidtil at gøre dinis endnu mere festlig
“Mittyrkiske køkken” afRukiyeBenli. Turbineforlaget. Hendes forældre er tyrkere og allerede som barn lærte hun en masse om tyrkiskmadlavningafkvindernei hendes familie og omgangskreds
I starten af december blev jeg kontaktet af Gads Forlag, om spurt om jeg som madblogger havde lyst til at anmelde en ny kogebog – det kunne jeg selvfølgeligikkesige nej til
I dag har jeg læst den mere grundigtigennem, og her følger min anmeldelse af bogen. I går udkom Jane Faerbers nye bog "Mæt og slank med LCHF", opfølgeren til hendes bestseller "LCHF - Spisdig mæt og glad"
Her kommer en opskrift på en fredagscocktail som er en variationaf den kendte drink Tom Collins. Det er en rigtigfrisk og lidt sød drinks, der er perfekt til en varm sommerdag
Ærtefalaflerne er en afminefavoritopskrifter fra min kogebog Grønskolling. For en måneds tidsiden gav jeg blogger Christine Bonde, lov til at dele opskriften på hendes blog iforbindelse med en boganmeldelse på min bog
Og sendte mig nedenstående billedeafsin frokost. I mandags. Det er en bog der handler om at være en familie, der bliver ramt af stor sorg og hvor svært det kan være at håndtere
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 0. 1. 4. e. r. g. a. n. o. j. h. å. b. p. m. t. d. k. ø. 3. v. æ. l. f. s. ,. N. u. F. J. -. ". T. B. E. y. O. D. M. 9. 5. H
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. L. a. r. s. J. e. n. E. f. o. æ. d. l. g. m. -. c. k. t. b. B. p. 4. 8. T. j. v. h. ,. å. O. u. H. (. C. ). ø. 2. y. D. A. S. r L
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. d. t. m. e. l. J. a. n. K. w. o. k. 2. 9. 3. s. r. B. z. E. f. g. v. ø. h. b. æ. u. ,. U. S. A. p. å. D. /. y. 1. N. Y. j. H. ) l
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Den indeholder gode ideértil små hurtige snacks, som kan nydes fra den tidligemorgenkaffe, over bruchetta og muffin om eftermiddagen eller til små lækre chokolader sammen med kaffen efter aftensmaden
Den lillesuperkålbibelafAmeliaWasiliev. Den lillesuperkålbibel sætter grønkålen i fokus. Når man bladrer gennem bogen, bliver man mødt af et kort introduktionsafsnit og herefter opskrifter, der er lækkert og overskueligtstillet op med ingredienser på den ene side og det færdige produkt på den næste
Bogen indledes ved at præsentere Mia og hendes veganske baggrund, som følges op af en beskrivelseafbasisvarer og køkkenredskaber i hendes veganske køkken
Herlig og ærlig mad af Emma Martiny. boganmeldelseopskriftersundhed. Bag kogebogen Herlig og ærlig mad står bloggeren Emma Mariny, som blogger om alt lige fra mode og makeup til sunde opskrifter og rejser på bloggen af samme navn
Pizza er jo ikkenødvendigvis den sværeste ret at lave, hvis man ser bort fra dejen, men på trods af dette, så synes jeg, at Laura og Christine har fundet på nogle virkelig gode bud – også typer af fyld, som jeg ikke selv have tænkt på
Grønt og skønt afCamillaThelin. boganmeldelsegrøn madsponsoreret indlæg. Ud over at blogge om lækker, grøn mad kan hun også skrive food stylist og madfotograf på CV’et, og sidst men ikkemindst studerer hun medicin på Københavns Universitet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.