Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
Forfatterne bruger johanneskernebrød, carrageenan (tang) og agar-agar (tang) somstabilisatorer i deres is, og de anvendes ud fra tanken om, at de er naturlige
Når man har sat sig et mål, er det efter min mening altid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstens i sig selv, som det jo er at tabe ti kilo selvfølgelig)
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
Lige siden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
I starten af december blev jeg kontaktet af Gads Forlag, om spurt om jeg sommadblogger havde lyst til at anmelde en ny kogebog – det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til
Det var midt i december, og der hang små nisser og andet julepynt rundt omkring. Jeg er ret vild med ingefær, og de her har en dejlig varm smag fra ingefæren
De færdige pandekager stables på en tallerken, efterhånden som de er lavet og serveres til slut, med syltetøj, sukker, sukker og citronsaft, Nutella, sirup eller hvad man nu selv godt kan lide
P. å. e. n. a. f. d. j. l. i. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L. 5. Æ. S. B. '. U. ) l
I det efterfølgende afsnit er vægttabomdrejningspunkte. I går udkom Jane Faerbers nye bog "Mæt og slank med LCHF", opfølgeren til hendes bestseller "LCHF - Spis dig mæt og glad"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.