BoeufBourguignon er en fransk kraftig kjøttgryte, kokt med vin. Smak til med timian, salt og pepper. Matretten er fransk husmannskost og kommer opprinnelig fra regionen Bourgogne
Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
Min livret er ganske enkelt alt, hvad der kommer medkartoffelmos. Mos og pisk kartoflerne – brug ikke elpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk
Du kan med fordel bruge helt almindelige røde linser i stedet for). Cremet kartoffelmos – fedtfri. Skræl kartoflerne, og kom dem op i en stor gryde sammen med linser, løg som er pillet og skåret i kvarte, hvidløg i skiver, og rød peber i små tern
Pas på med ikke at røre mosen så grundigt, så den bliver glat som en almindelig kartoffelmos. Herefter knuses kartoflerne med en grydeske, og blandingen røres rundt til en mos
I mellemtiden kan du varme dig med en god gammel fransk klassiker – beouf bourguignon. Jeg glæder mig allerede til varme sommeraftener med gang i grillen, kolde øl og friske sommersalater
Lige før gæsterne kommerFonduegryden fyldes knapt halvt med olie som varmes op i køkkenet. Kødet dryppes med salt og spises med de forskellige saucer og salater, som står på bordet
Boeuf (snyde)-bearnaise. estragonolie (opskrift her, hvor persille erstattes med estragon). Nåh, men det her er i hvert fald ikke en boeuf bearnaise, som er helt efter bogen
Servér kartoffelmosenmed de ristede, sprøde skaller på toppen. Det var min mad-nørd-ven, Peter, der kom med de røgede kartofler – og også med forslaget om at bruge dem til mos
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.