Smag til med salt, peber og eventuelt chili. Blend derefter suppen med en stavblender. Desuden kan den laves på kort tid, og det sætter jeg pris på i en travl hverdag
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
Disse kartofler blev virkelig lækre ogmed en mild senneps ogrosmarin smag. Det var nemlig en lille spændende bog om sennep og jeg er gift med en sennepsentusiast, som altid har flere slags sennep i køleskabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.