Er din hummus for tyk og/eller grynet, kan du med fordel tilsætte mere vand. I mange år har jeg været frustreret over, at min hjemmelavede hummus ikke kom i nærheden af dem, man får hos de gode falafel steder
Hummus her – hummus der – hummus alle vegne pt. Det kan bruges i sandwiches, som tilbehør, spises for sig og jeg forestiller mig, man også kan lave hummusbrød (to be continued)
En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummus med grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummus med basilikum og ristede solsikkekerner
Hummus behøver ikke laves af kikærter. Butterbean Hummus til 2 personer. I denne version har jeg brugt butterbeans, og jeg har rørt den cremet med friskost
Jeg spiste min hummus sammen med gulerods- og agurkestave. Derudover passer hummus også glimrende til både kød, fisk, fjerkræ og vegetarretter og kan også spises ovenpå brød eller knækbrød som et mellemmåltid
Der stod en bøtte græsk yoghurt i køleskabet og så googlede jeg dette i håb om at noget lækkert ville dukke op, og her faldt jeg over en opskrift på hummus
1/2 pound sliced bacon, cut into 1/2-inch pieces. 1 medium onion, finely chopped (about 1 1/2 cups). 6 scallions, white and pale green parts only, thinly sliced
Hummus holder sig fint en uges tid på køl i glas med låg. Smør det ristede brød med hummus. Ristet brød med hummus, tomat og avocado1 dåse kikærter (400 gr, drænet vægt 240 gr)3 spsk væde fra kikærterne2 lime1 spsk Tahin (sesampasta)6-8 spsk olivenolie1 spsk ristet sesamolieHæld væden fra kikærterne over i en skål
In a large baking dish, add blanched cauliflower. 1/3 c. 1/2 c. 1 large head of cauliflower, (about 3 cups) cut into florets, blanched, and drained well
VEGAN CAULIFLOWER & KALE CHICK PEA CURRY. VEGAN CAULIFLOWER & KALE CHICK PEA CURRY. Add the cauliflower bouquets and let them take colour for a few minutes
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Det er vist tid til, at der kommer en god hummus på Kærlighed & Kikærter. Hummus. Hummus er det arabiske ord for kikærter, og derfor hedder retten selvsagt ikke hummus på arabisk, den hedder “hummus bi tahina”, hvilket betyder kikærter med tahin
Hummus er virkelig undervurderet i det danske køkken. Jeg forsøger at bruge det mere og mere, både som dip, dressing til salat eller som erstatning for pålæg på diverse former for brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.