Det er højsæson for græskar lige nu. Med den smukke orange farve, pynter græskar i næsten enhver ret. Den kan jo laves på mange forskellige måder, men her er et bud på en enkelt chutney, med sur-sød-stærk smag
Græskar kage, krydderkage, ølkage… Dette er faktisk ALT det gode, samlet i en fantastisk blanding. Det græskar der skal i, er nemlig fyldet fra et græskarhoved… Det kan godt spises, ja
Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
Som så meget andet plejer jeg at lave den på slump, men formålet med bloggen her er jo netop at få lidt styr på mine opskrifter, når der indimellem går lang tid mellem, jeg laver de enkelte ting, så er det bare så dejligt, at kunne slå op her og se, hvad det nu liiiige var, der skulle i og ca
En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummusmed grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummusmed basilikum og ristede solsikkekerner
Jeg foretrækker selv at lave en skål med gulerodsstænger og så dyppe i hummus – mmhhh en god snack. Hæld kikærter ud i en si og skyl dem med vand så alt lagen kommer af
Vi går en (u)hyggelig tid i møde, hvorfor så ikke nyde den med denne velsmagende græskar suppe. Når alle grøntsager er møre, tages gryden af varmen og suppen blendes med stavblender
Vend græskar og løg i olie og krydr med salt og peber. Pres hvidløget i og smag til med salt og peber. Skær græskaret i mundrette stykker og løget i både
Hummus skal efter min mening blendes et par minutter, til den bliver cremet og lind. Jeg fortæller det nu alligevel for at være sikker på at få dit mundvand til at løbe
S. ø. n. d. a. g. i. u. e. 4. 2. s. t. f. r. å. k. o. l. m. p. ". L. C. H. F. I. b. v. 1. E. æ. &. h. j. D. J. ,. -. ). V. U. y. +. M. N. é. W. w. /. c. O. P. G. 8. T. 9. 0. B. 5. 3. (. t g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.