Efter nytår besluttede jeg at ligge min kost om. LCHF har jeg før læst om og før eksperimenteret med, og det er en måde at spise på der tiltaler mig meget
Derfor får du her en fleksibel madplan som er let at gå til. Du skal ikke ud og købe mærkelige fødevarer – der er tale om helt almindelig hverdagsmad (Og hvis ikke det er det nu, så skulle det gerne gå hen og blive det)
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
I forlængelse af dette at leve sundt og komme i god form. Meget mere om det senere. Når man har sat sig et mål, er det efter min mening altid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstens i sig selv, som det jo er at tabe ti kilo selvfølgelig)
En virkelig lækker og nem salat, som jeg glæder mig til at lave igen når de nye kartofler kommer. Kom i en skål sammen med ærteskud og laks brækket i mindre stykker
Broccoli er for eksempel super godt som slankemad. slankslankekurvægttab. Så sørg for, at din mad giver dig nydelse, og det kræver altså som regel nogle af de fede ting såsom olie, smør, ost, pesto, fløde eller ristede nødder, men se på mængden fremfor at gøre det sort/hvidt som mange har tendens til – nej smør er ikke det bedste at spise store mængder af, men hvis en klat smør giver din mad en lækker smag, så er det da det værd og er altså ikke dét, der vælter kaloriebudgettet
Jeg besluttede at følge Meyers forslag og lave en tynd surdej og Nicolai Halken Skyttes (fra Emmerys og Meyers Bageri) forslag om at lave surdejen udelukkende på hvedemel og grahamsmel, da rugmel kan gøre surdejens smag endnu "surere"
Jeg håber du har lyst til at følge mine kamp her på bloggen, på IG og på bloggens facebook side. Jeg lover der på søndag kommer et indlæg om hvad jeg dagligt spiser
P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. , det vil sige, at dejen bliver mere fast og kompakt
Jeg vil derfor gerne dele det jeg har lært med bloggens læsere, så andre måske ikke behøver at gennemgå samme mareridt med blod, sved og tårer før det bliver en succes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.