friske blåmuslinger. God fornøjelse Blåmuslinger i cremet sauce med urter 1,5-2 kg friske blåmuslinger1 bundt mellemstore gulerødder (200gr)3 stilke blegselleri2 skalotteløg1 fed hvidløg1 fennikel gerne med top25 gr smør1 bundt kørvel1 bundt purløg1 bundt dild2 dl hvidvin2,5 dl fløde1 tsk maizena 1 citronSkyl muslingerne og skrub dem godt og kasser de muslinger der er knuste og dem som ikke lukker sig når man giver dem et let bank mod køkkenbordet
Blåmuslingerne. Blåmuslingerne. Blåmuslinger er lavet meget løst efter en opskrift i “Culinaria Italia”, hvortil jeg har tilsat en flok forskellige ting efter min smag
Jeg har aldrig prøvet at lave blåmuslinger, men jeg har tit overvejet at prøve. De smagte rigtig godt og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver blåmuslinger
Blåmuslingerne er ofte fint rensede hvis du køber dem hos fiskehandleren, så lad dig ikke afskrække af tanken om flere timers rensearbejde (medmindre du selv samler muslingerne selv ved havet)
Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampede blåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
blåmuslinger2 dl. 2 kg blåmuslinger. 2 kg. vermouth2 dl. vand3 laubærblade1 citron saft og skrovurter efter eget valgRens muslingerne godt og fjern skægget
Oftest kan man få et kilo blåmuslinger til ca. 1 kg blåmuslinger (ferske). 1 kg blåmuslinger (ferske). Moules Mariniére er en af mine absolutte livretter
Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
I baggrunden kan man skimte vores blåmuslinger. Ind kom et helt fad af tomme blåmuslingerskaller. Øverst lå de 2 blåmuslinger, som vi skulle spise, med toppen på
1 kg blåmuslinger i skal. 1 kg blåmuslinger i skal. Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
hvidvinsdampede blåmuslinger. Rens blåmuslingerne, dvs. Ved høj varme tilsætter du vongole og blåmuslinger, og derefter tilsætter du også calamari og jomfruhummere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.