Jeg havde tilbudt at lave dåbskagen og det eneste krav jeg havde fået var at der meget gerne måtte være frisk frugt i den, så jeg havde altså frit slag med både indhold, bunde, opsmøring, farver og pynt
kommer fra planteolje som olivenolje eller solsikkeolje, og fra nøtter eller pinjekjerner. Disse brukes mye om hverandre, og kalles «båndspaghetti» på norsk
forsendelse og en sød hilsen fra os. 00 inspirerer dig til at kreere dine egne festkager og desserter til forårets mange fester – dåb, komfirmation, bryllup, fødselsdag eller bare sammenkomsten i det gode vejr. Alle opskrifter er baseret på elementer fra vores bog KAGEMAGI, som fra idag og 4 uger frem kan købes til KUN 200,- kr. Side 107 fra bogen. Side 142 fra bogen. Side 224 fra bogen – lav dobbelt portion
Jeg serverte den med dampet mangold, en bete (kalles også for bladbete) og er en nær slektning av rødbete, men det er bladene som blir brukt som grønnsak
som den også kalles. Enkel, men allikevel kjempegod ovnsrett, med ferdig kokt bayonneskinke, gratinert med en nydelig, ikke sunn med veldig god chilisaus -og min ynglingsgrønnsak
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.