Selvfølgelig bliver kirsebærene utrolig lækre og en smule sprittede af at ligge i rommen, men rommen tager også farve og smag fra kirsebærende og er det perfekte tilbehør til din kirsebærkonfekt
Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost. brun rom. Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost
Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde. I påsken gik jeg amok i køkkenet og fik kreeret en del lækre godter, som de her skildpadder med karamel og rom
N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. -. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
Den minder om konfekt i konsistensen, og smagen leder mine tanker hen på “blommer i Madeira”, som jeg tydeligt husker, jeg meget rebelsk stjal fra de voksnes slikskab, da jeg var barn
Æ. b. l. e. m. a. r. d. v. t. f. p. u. n. k. å. i. s. o. ,. j. g. O. y. æ. ø. h. J. D. '. (. ). 5. 0. 1. 3. L. E. M. A. F. G. B. c. 4. -. Ø. V. H. w. I. C
Hav en tændstik parat og hæld rommen på og antænd den. ½ dl rom. muscovadosukker eller rørsukkerEn håndfuld rosiner20 hakkede mandler½ dl rom eller cognacGræsk yogurth eller vanilleis som tilbehør
Pisk smør, æggeblomme, flormelis og rom til en ensartet masse. Smør romcremen ud på hele kagefladen. Jeg skulle have kage med på arbejde i går og lavede 3 roulader - den klassiske med hindbærsyltetøj, en gulerodsroulade med citroncreme og den her vidunderlige roulade med rom/smørcreme. 1 - 2 tsk Stroh Rom - alt efter hvor kraftig romsmagen skal være. 1 - 2 tsk Stroh Rom - alt efter hvor kraftig romsmagen skal være
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.