Hak skeen igennem den lækre karamel og nyd den cremedevidunderligedessert det nu engang er. Crème brûlée - trods at dette er en klassisk, vel sagtens ikonisk dessert, har jeg ikke haft den store erfaring med den lille ret før
Efter at have publiceret min opskrift på fastelavnsboller med marcipan-remonce, har jeg fået flerehenvendelser på om ikke de kunne laves med creme i stedet for
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterbergeller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagendevaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Husk at du kan følge mig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Det kan nærmest aldrig gå galt og smager godt, uanset hvad man beslutter sig for at komme i retten
Og hvem har brug for flere pladskrævende køkken-aggregater. Rodfrugter og grøntsagerefter behag (ellerhvad du har på lager) Fx gulerødder, rødbeder, pastinakker og løg er godt
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Jo, man griber ud efter ricottaen og æggene - har jeg nu fundet ud af. Hvad gør man så. Hvis du spørger mig, må tunmousse meget gerne være dejligt cremet, have et friskt og syrligt strejf af citron og en salt undertone fra kapers
Legeret congac creme. Congac creme. Dette er ikke mig der har lavet denne kage, jeg får bare æren af at være den FØRSTE som får opskriften og give den videre
-. -. -. -. -. -. -. -. D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.