Jeg har kastet mig ud i dette eksperiment og bagt en bygotto i ovnen. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Du skærer bare fenniklen ud i både, drypper med lidt olivenolie og vikler parmaskinke rundt om. Skær lidt af top og bund, men lad være med at fjerne hele bunden
Jeg skal stadig øve mig lidt i at få den bagt rigtigt så det bliver ligeså spaghetti-agtig som den er på de billeder jeg ser på nettet - men smagen er god
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Salt & peber. I en skål blander du så spinat, ricotta, revet parmasan og revet citronskal. denne opskrift er nok ikke lige én du skal give dig i kast med på en almindelig hverdagsaften
Dæk medricotta. Pensles med olie. Læg spinat på efterfulgt af semidried tomat og smuldret gedeost. Mini pizza medricotta, gedeost og spinat1 rulle færdig pizzadej2 spsk olivenolie2,5 dl ricotta100 gr gedeost100 gr babyspinat100 gr semidried tomatUdstik dejen i mindre cirkler. 2,5 dl ricotta. 100 gr babyspinat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.