Du får garanteret lyst til at prøve flere versioner, når du først har prøvet denne. Dagens version er med paprika og røget paprika, det fungere rigtig godt
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Bank i mellemtiden kernerne ud af granatæblet – jeg plejer at komme det i en plastikpose, holde den skårne del nedad og banke kernerne ud med en træske
Smør et ovnfast fad med lidt smør – ikke for meget mosen skal ikke ud at svømme. Hæld vandet fra, og sæt gryden tilbage på det slukkede blus – eller på laveste blus – og damp kartoflerne helt tørre
Tag kartoflerne ud af ovnen, skær et dybt kryds på den ene brede side, og klem sammen, så kartoflen åbner sig – det kan være en god idé at bruge en grydelap til formålet
Sikke en skøn måde at tilberede rodfrugter på. Dressingen med appelsin, stjerneanis, kanel, chili, honning, hvidløg og sennep giver et helt fantastisk pift til rodfrugterne
Desserten kan med fordel laves klar dagen inden servering, hvilken jeg personlig synes er rart. Pisk æggehviderne sammen med flormelis, til massen bliver hel stiv
Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram. Du kan også prøve at skifte æblerne ud med andre frugter som pære, blomme eller ferskner, og give det en ekstra lækker smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.