Herefter kommes bønner, ærterogasparges på sammen med et glas hvidvin. Bræk bunden af de grønne asparges, hvor de selv knækker, og skær dem herefter i mundrette stykker
ærter. Knæk enden af aspargesog skær dem i snitter på skrå. asparges. En dejlig forårsbebuder, der er topsund med masser af grønsager, næsten ingen fedt og intet kød
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres i mindre stykker, lad dem køle kort. Dette er en helt fantastisk opskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehør til sommerens grillmad
Skræl de hvide aspargesog læg dem i kogende vand. Arrangér aspargesene på en stor tallerken. Rør mayonnaisen med fløden og smag til med salt, peber og limesaft
Anret aspargeserne på et fad og drys ærterne over sammen med løget. Bælg ærterne. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Nye grønne asparges med hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Dampet asparges. Start med at vask/skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med letsaltet vand og sæt dem til at koge ved svag varme
I foråret og den tidlige sommer kan man nyde, at det er asparges sæson. Dampede asparges. Og gerne med et koldt glas hvidvin eller hjemmelavet rabarber saft til
1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Aspargesog appelsiner sammen smager helt fantastisk godt. Pres saften af appelsinerne og hæld det i en gryde sammen med boullionen, lad det simre nogle minutter sammen med appelsinskal strimlerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.