Hæld olivenolie, hele fed hvidløg med skræl, paprika, salt og peber i ned til kartoflerne. (Det er klart at foretrække en røremaskine til dette projekt
Jeg har tidligere blogget om Nü by staff woman palliet-shorts her, og min Nü by staff woman top her, hvor jeg også har palliet-shorts på under toppen, det kan ikke ses, men det gør, at det virker knapt så bart
S. å. d. a. n. h. æ. k. l. e. r. u. G. y. q. s. t. p. b. O. m. o. f. i. g. ø. 5. 0. ,. 9. 8. F. =. H. 4. v. 1. 3. (. ). 2. D. ". L. j. K. /. B. +. M. R. -
Jeg var forbi og fik en god snak med ejeren, den søde Birgitte. Caféen er lige nu nomineret til “Byens Bedste Brunch/Morgenmad”, og jeg synes den fortjener at vinde
1 TL Kümmel. Rezeptinfos Portionsgröße Für 4 Personen Schwierigkeitsgrad mittel Buch Meine Heimatküche Zeit 30 bis 60 min Zubereitung. mehr als 90 min Dauer Zutaten 800 g Gemüsezwiebeln 50 g Butterschmalz 1 kg gut durchwachsenes Rindfleisch (z. Wade oder Schulter) 3 Knoblauchzehen Alle Zutaten anzeigen 1 TL Kümmel 2 EL Paprikapulver, edelsüß 2 EL Tomatenmark 3 EL Rotweinessig 400 ml kräftige Fleischbrühe 2 Lorbeerblätter Salz Pfeffer
Tilsett grovkornet svart pepper og en bouquet garni. En "liten" oppskrift som atter en gang har bevist for meg at jeg er i overkant redd for å lage for lite mat
-Lidt mørkere i smagen end dem fra Lagkagehuset, men rigtig gode. Jeg skrev i det forrige indlæg, at jeg ville afprøve en opskrift som bageren fra Den Gamle By havde delt på Facebook
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.