3. V. i. h. a. r. m. s. e. f. v. n. o. g. k. l. d. t. å. D. u. ,. y. p. S. Å. B. E. Æ. R. L. I. G. T. N. M. (. æ. ). j. ø. b. J. -. c. O. /. w. 2. K. 1. 6. 0. F. 4. 5. H. 7. x. g g
Derfor ville jeg ikke uhæmmet hælde flere liter mælk indenbords hver eneste dag – alt med måde. Palæo og kost uden mange kulhydrater er blevet populært, Men inden I, Palæofolket og kulhydratforskrækkede mennesker, tordner om autoimmune sygdomme, gluten, antinutrienter og forøget risiko for psykologiske og neurologiske sygdomme ved indtag af kornprodukter, men dette skyldes i bund og grund fejlernæring og derfor kan fuldkorn alligevel godt være en sund del af kosten
Okey, jeg kan godt se fidusen ved tørsur. Det er enlig ikke strengt nødvendigt at bruge en surdej i hvedebrød, men det giver et bedre brød i den lange ende (efter min mening), til gengæld er det uundværligt i rugbrød
Der skal ofte bruges alverdens erstatninger for dette og jeg hader selv når jeg finder en super lækker opskrift, men at der så skal bruges ingredienser som jeg nærmest ikke engang aner hvordan udtales
Jeg kunne i hvert fald godt - og så. net Ved du helt præcis hvorfor vi undgår korn. Der er sket lidt af hvert omkring mig, mere end jeg har energi til at skrive om nu
3. 3. 3. B. i. l. g. e. f. r. u. t. a. S. y. d. -. o. M. m. k. A. D. s. p. ø. j. c. v. n. ,. h. b. K. F. T. E. æ. G. O. H. C. (. å. ). J. ". U. I. W. R. L. 2. 0. 6. N. P. 1. 4. Ø. 5. '. 8. V. x
Efter jordbærgrøden, et par kopper the og nogle kapitler i en nystartet bog, hjalp det en smule på hovedet og humøret, så jeg fik begivet mig ud på dagens løbetur, hvilket var ganske rart og præcis hvad jeg havde brug for
Hørfrø og solsikkekerner kan byttes ud med nødder, kerner, gulerødder, squash, rødbeder, rosiner eller chokolade (Chokoladeversionen = STORT hit hos mine kollegaer, da jeg sidst havde kagedag
Lørdag kom Bjarke på visit i Svendborg. Hvad jeg mener er en fryd for smagsløgene. Sammen kokkererede vi i køkkenet og det blev til ristaffel med kylling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.