J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Det er måske i virkeligheden den sundeste ret, jeg nogensinde har lavet. Bollerne lavede jeg af kylling i stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidt grønt og lækkert i
Jegelsker massaman karry og det gør resten af huset også. cashew nødder / peanuts (alt efter smag, jeg bruger tit peanuts da de er nemmest at få fat på og billigst)
Jeg syntes det er fantastisk med kanelbrød, faktisk er det lidt ligesom. Julen er spækket med forskellige smage, især kanel er for mig et typisk julekrydderi
Der kan tilsættes mange andre grøntsager end dem jeg har brugt. Du kan også sagtens være mere eksperimenterende med krydderier, end jeg har været i denne ret
V. i. h. a. r. m. s. e. f. v. n. o. g. k. l. d. t. å. D. u. ,. y. p. S. Å. B. E. Æ. R. L. I. G. T. N. M. (. æ. ). j. ø. b. J. -. c. O. /. w. 2. K. 1. 6. 3. 0. F. 4. 5. H. 7. x. g g
Okey, jeg kan godt se fidusen ved tørsur. Surdej på glads (Gastro. dk)En god surdej er hele essensen af virkelig godt brød og det er bestemmende for smag, skorpe og krummen
Jeg har altid synes det lød underligt, men den er god nok efter en har stået og kørt på røremaskinen 5-10 minutter bliver konsistensen en mere ensartet og sej masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.