Et lækkert og mega nemt knækbrød sprængfyldt med kerner. Dette er min basis opskrift, så har du andre kerner, frø eller nødder så kan det også sagtens bruges
D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. u. a. l. m. i. g. t. F. y. s. o. v. -. ). S. p. K. O. å. f. c. E. 2. ,. ". G. (. 1. 3. 5. I. 0. j. H. T. C. R. B. L. 8. /. N. P. 7. 4. 9. 6
Lækre meget nemme at lave, "over night boller". - dvs. dejen laves om aftenen, når du alligevel er i køkkenet og laver aftensmad eller rydder op efter maden, og sættes i en skål i køleskabet til næste morgen, hvor bollerne så lige bages
Jeg møder ofte personer som er usikre på hvad det vil sige at et produkt er med fuldkorn. Fuldkorn er når man i bearbejdningen af kernerne tager alle dele af kornet med i melet
Hvis du kan lide avokado, så er du sikkert også helt vildt med guacamole. Bland presset hvidløg, citronsaft, hakket chili, skyr og moset avokado sammen og på små 10 minutter har du lavet den mest lækre og indbydende grønne dip
Jeg vil i dag introducere jer for min nye fryserfavorit, til når lækkersulten melder sig. Selvom de smager syndigt lækkert, er de faktisk ret sunde og fyldt med gode sager
Chevre Chaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere
Der er masse af dejlig frugt og bær derude lige nu , gratis og helt fantastisk til marmelade. 250 g brombær 250 g blomme uden sten og skald 500 g syltesukker 1 tsk vanilsukker1 dl vand Kom brombær og blomme i en gryde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.