Jeg er simpelthen bare blevet kanon meget fan af at anrette mine grøntsager som små fine blomster - det gælder både salater, fyld til pita, burger eller wraps, buddha bowls og andre lækre grøntsagsretter - jeg synes det er SÅ fint
Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt. Og så er det både nemt at lave og kan kombineres helt efter dit eget hoved
Om mig. Vi er en familie på 3. Mia og Thomas på 29 og 32 år, samt vores lille søn Silas på 3 år. Jeg elsker at tage billeder, så der kommer mange billeder op af min søn og hans udvikling
Min kærlighed til asiatisk mad er meget stor. Denne her vietnamesisk inspirerede kyllingesalat er virkelig nem at lave, smagsfuld og ikke mindst super flot i farverne
Så du kan nøjes med at spise under 100g peberfrugt og få dækket 100g dit behov for c-vitamin. Den røde peberfrugt er helt klart et kæmpe hit, og er næsten altid en råvare jeg har i mit køleskab
Ikke nok med at der er 100 forskellige måder at lave flødeboller på, så valgte jeg nok de forkerte – en der ikke skulle en sirup i, en der skulle eddike i og en der skulle varmes en sukkerlage, men der var ingen temperatur på denne masse. Så det medførte, at jeg har lavet 10 forsøg (se billedserie nedenfor af mine “smukke” flødeboller), før jeg gik på en af de facebook grupper jeg følger, for at høre, hvad jeg gjorde forkert
Mine første flødeboller var godt nok ikke særlig flotte. 110 g glykosesirup. 110 grader, skal du piske dine æggehvider og de 15 gr. Du skal nu piske for fuld drøn i cirka 7-10 minutter indtil skummet er helt stivt og skinner let. 110 g glykosesirup. Du skal nu piske for fuld drøn i cirka 7-10 minutter indtil skummet er helt stivt og skinner let
10 g Grand Marnier. 5-10 passionsfrugter. Husblas som der har været i blød i koldt vand i 10 minutter, drænes og tilsættes fløden samme med sukker og Grand Marnier og rør det godt sammen. Der skal bruges 100 g passionsfrugt pureen. 100g kold mango puré, gøres præcis på samme måde som med passiosfrugt gelén. 10 g Grand Marnier. 5-10 passionsfrugter
100 g cremecheese. 100 g. En lille lækker haps til din sommer tapas eller appetizer inden maden. Disse lækre agurkeruller med røget laks og cremecheese udgjorde en blandt mange små retter til en skøn sommer tapas, som blev nydt på vores terrasse i dejligt solskinsvejr
Læg husblads i blød i koldt vand i 10 min. Hæld fløden over 100 g hakket chokolade og rør din chokolade ganache glat. 100 g chokolade. 6 flotte jordbær med stilk til pynt
Tænd ovnen på 100 grader almindelig ovn (nogle bager på lavere varmere, men de kan sagtens tåle 100 grader uden at brænde på). Du kan også bruge en dehydrater, så skal de have cirka 10 timer. Relateret 100 g
mælk100 g. sukker100 g. 10-15 min. 100 g. 100 g. - endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens version naturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
100 g flormelis. 100 g sukker. Sæt ovnen ned til 110°C. 100 g flormelis. 100 g sukker. Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften
100 g frisk spinat. Relateret 100 g. Grønne madpandekager der pynter flot på bordet. Brug dem f. eks. til ruller med fyld, som jeg har gjort, og server dem som en forret eller som del af et tapas bord
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.