Når grynene står i blød natten over, bliver de blødere, hvilket gør dem lettere at fordøje. Dette kan gøres med alle slags gryn, og du behøver ikke at koge dem til grød næste dag – de kan sagtens spises direkte fra køleskabet med fx sojayoghurt og frugt, eller med plantemælk
lige indtil i dag. I 11 dage har det været solskin og grill vejr 5 aftner i træk - og det skal lige siges at et land med 250 regnvejresdage om året, så det helt usædvanligt
Nu er det snart tid til at komme udenfor i haven og hvad så med at nyde lidt bålmad. I dag deler vi lidt lækkerier fra bogen "LIV og glade dage" der udkom på Lindhart & Ringhof i november 2012
lige indtil i dag. I 11 dage har det været solskin og grill vejr 5 aftner i træk - og det skal lige siges at et land med 250 regnvejresdage om året, så det helt usædvanligt
Der gør jeg de fleste af mine indkøb, og de har stort set altid åbent. Vask og snit alle dine grøntsager i strimler ( du kan også gøre det dagen før og opbevare dem i fryseposer i køleskabet – det er ekstra nemt)
Variation over den klassiske enebærgryde. Posted on 31. januar 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Min far var altid meget stolt over, at han kunne lave Karolines enebærgryde
I løbet af de sidste par weekender har vi haft flere venner på besøg til brunch og frokost. Det har været super hyggeligt med dejligt selskab, samt mulighed for at afprøve forskellige retter, som jeg er blevet inspireret af
Lækre meget nemme at lave, "over night boller". - dvs. dejen laves om aftenen, når du alligevel er i køkkenet og laver aftensmad eller rydder op efter maden, og sættes i en skål i køleskabet til næste morgen, hvor bollerne så lige bages
I går aftes fik vi måske burgeren over dem alle og hold da op, hvor smagte den godt. Jeg kom til, at sige at sådan skulle min burger altid laves, men det bliver vist ikke helt realistisk på sigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.