Isidste uge var der fisk på menuen hele to gange. Om mandagen var det bare fiskefrikadeller af færdigkøbtfiskefars, men onsdag blev det ørredstykker på en utrolig nem måde, som smagte fantastisk
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. o. r. n. g. l. e. u. s. d. h. a. v. ø. t. x. b. p. å. f. k. ,. m. 4. 0. J. æ
I aftes stod den hos os derfor på fjeldørred bagt med grøntsager iovnen. I de her dage hvor jeg er sygemeldt med begyndende bækkenløsning, har jeg jo allermest løst til at kaste mig over en masse udfordringeri køkkenet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). 2. 0. g. ø. t. d. 3. k. l. b. æ. 1. -. ,. y. å. 6. f. a. R. u. c. 5. h. v. K. 8. m. L. B. S
Det er nemt at bruge sådan en grill med låg på som røgeovn. Varmrøget ørreddirekte fra grillen, en krydret kold sovs med sure agurker, kapers og forårsløg, hjemmebagte amerikanskebiscuits og græsk kålsalat
Så aftenens menu hedder Gulerødder, Rødbeder og Rosenkål iovnen, med linsesalat og humus. En ting jeg specielt elsker ved efteråret, er alle de friske rodfrugter
ernæringproteinSunderealternativ. Jeg er virkelig blevet fan af disse overlækre græske grillspyd. De er forholdsvis nemme at lave og smager bare virkelig godt
Tag fadet ud af ovnen, og tilsæt kartoflerne. Skær pølserne iskiver, og hak løget. Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med olien, og vend det godt rundt
i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. v. l. j. n. k. a. æ. d. u. J. h. å. b. ,. D. y. p. ". M. O. c. L. P. B. 2. 4
Æggekage iovn – Når jeg laver æggekage iovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. p. e. r. s. o. n. 1. v. k. a. t. 3. -. 4. g. u. l. ø. d. f. c. h. m. æ. b. S. ,. å. j. V. (. ). B. G. T. H. 5. 0
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.