Økologisk kernerugbrød koldhævning med gær
korshagen
korshagen

Økologisk kernerugbrød koldhævning med gær

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g fuldkorns hvedemel
  • 400 g rugmel
  • 300 g rug kerner læg dem i blød i 3dl. Vand 1 time før
  • 200 g hørfrø
  • 200 g ristede solsikkekerner
  • 50 g. Ristede græskarkerner
  • 10 dl. vand
  • 1 dl. Olivenolie
  • 15 g salt
  • 25 g gær

Instruktioner

    Opløs gæret i vand, bland derefter alle ingredienserne sammen og rør det på maskine i 15 min

    Hæld det i en form og sæt det i køleskab i 12 til 36 timer.

    Brug evt. Græskarkerner til topping

    Tag det ud en time før det skal bages

    Bag det i en varmeluft oven på 180grader i 90 min

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.