Æggewraps er lynhurtige at lave og passer perfekt til den praktiske madpakke. Jeg spiser dem med al slags fyld til både frokost, aftensmad og morgenmad
Dette kan gøres med en klump staniol. Regn med tommelfingerregel, der hedder en halv time pr. FORORD. Hele danmarks national-spise om det så er jul eller sommer
Tilføj slutteligt kokosmælk og skru ned for varmen og smag til med salt, peber og evt. Knus cashewnødderne og server retten direkte på tallerken og top af med frisk persille og de knuste cashewnødder
AT finde på noget nyt med en svine-mørbrad. Bank den derefter flad med en kødhammer. Slut af med at vikle bacon omkring og gør det hele fast med kødnåle
Når æggemassen er ved at være færdig vendes den ved at man arbejder med to pander. Det er nemt og lækkert, og du kan putte alle mulige forskellige lækkerier i din æggewrap, det er faktisk kun fantasien som sætter grænser
Det blev til en fyldig gryderet med tomater, bønner fra haven og majs fra fryseren. september – om meget snart – kommer der en ny halv gris og fylder fryseren op
Den smages til med gastrikken. spises med kompot, bagte gulerødder eller salat. Gastrik (karameliseret 100g sukker overhældes med 1,25g æbleeddike som koges ind til sirup)
I søndags købte vi en svineculotte og den blev i dag forkælet med et kærligt asiatisk spark. Dagens aftensmad stod dermed i østens tegn, og det blev samtidig en ret simpel aftensmad, hvor vi valgte kun at lave en salat som tilbehør til kødet
Ja gris er nu altid godt – men det kan godt komme til at smage af det samme hele tiden. Og nu er vi stadigvæk ikke så langt væk fra jul, som er den ultimative grisefest
En pande sættes over hård varme med lidt olie/becel Guleroden, løget og peberfrugten hakkes i tern og hældes på panden Imens de hakkede grøntsager hygger sig på panden mixes æggene ( 2 hele og én hvide) i en lille skål, hvor krydderi evt
Derfor prøver jeg med lidt spansk inspiration over grisen. Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Stenalderkost er blevet yderst populært herhjemme, da det er en meget proteinrig og ofte kaloriefattig kostform med de mange grønsager og store mængder kød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.