Kender du det, man smager lige på en småkage, og så én til - én til - og så lige én til. Kender du det, man smager lige på en småkage, og så én til - én til - og så lige én til
Hvis der er ting du ikke har i køkkenet, så udelad det eller find noget andet at erstatte det med - fx kan brun farin erstattes med honning og teriyakisauce med HP-sauce eller helt udelades
Kjempegod ovnsrett med mør kylling, helt herlig BBQ-saus og gode grønnsaker. Rør sammen fløte, bbq-saus, garlicsaus, syltetøy, soyasaus og brunt sukker
Lav en bbq-sovs det er nemt, kan gøres på et kvarter og smager langt bedre end det man køber. Gentag processen - man skal altid give den to gange når man maler
BBQ Sauce. Det er faktisk ikke så svært at lave sin egen lækre BBQ sauce. Den er rigtig god egnet til at pensle på dine sparibs, kyllingelår eller andre former for kød der vil elske en omgang BBQ sauce
september – om meget snart – kommer der en ny halv gris og fylder fryseren op. En halv gris, der som hel har levet sit griseliv her i området, som vi ved har haft det godt, og som har gået ude og gnasket
Svinet og salaten fik selskab af en thai-dressing, som var en min nu afdøde Onkel Jørgens ynglings thaidressinger og som vi har fået serveret flere gange til vores familiefester
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
BBQ-marinade *. Lag først BBQ-marinaden og mariner kotelettene, gjerne ett par timer. BBQ-marinade. Husk og ta kjøttet ut av kjøleskapet 30-45 minutter før det skal grilles. 1-2 pk fetaost i olje med oliven og hvitløk. 1-2 pk fetaost i olje med oliven og hvitløk
Ja gris er nu altid godt – men det kan godt komme til at smage af det samme hele tiden. Og nu er vi stadigvæk ikke så langt væk fra jul, som er den ultimative grisefest
Send med e-mailBlog om dette. Jo længere tid den står og simrer des bedre bliver den, efter en halv times tid er grøntsagerne helt integreret i saucen og giver en dejlig chuncky BBQ sauce
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.